White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nederlandse Thrash metal band Cthulhu streamt album

De tijden dat Lelystad alleen in het nieuws kwam door iets met een vliegveld, zijn voorbij. Althans, als het aan Cthulhu ligt. Deze thrash metal band heeft reden om over te praten. Cthulhu heeft namelijk hun nieuwe album online gezet, zodat men deze kan streamen.

Dat nieuwe album van Cthulhu heet Cremator Of The Sky. Die plaat is de eerste plaat van deze thrash metal band. Dat album is nu in zijn geheel te streamen op de Bandcamp-pagina van dit jonge gezelschap. Check daarom snel die link.

Cthulhu

Single

Alsof dat alleen nog geen reden genoeg was om over Cthulhu te praten, heeft de band ook een single online gezet op YouTube. Daar gaat het om ‘Remnant Of Hate’. Dat is één van de acht tracks die op Cremator Of The Sky prijkt. Check die video via deze link.

Die single is exemplarisch voor waar Cthulhu voor staat. Deze jonge gasten staan voor een energieke heavy vorm van thrash waarbij de Amerikaanse invloeden duidelijk aanwezig zijn. Die muziek is zo gevormd door eerst te acteren als coverband. Ondanks dat de band dit goed deed, kon men het toch niet laten om ook zelf muziek uit te gaan werken. Cremator Of The Sky is daarvan het resultaat.

Cthulhu - Cremator Of The Sky

Tracklist Cremator Of The Sky

1.Aggressor 03:21
2.The Spilling of Life 04:21
3.Many To Follow 04:39
4.Remnant of Hate 06:38
5.Unyielding End 05:10
6.Deathbelt 04:23
7.Through The Black 04:13
8.Cremator of the Sky 07:29

Cthulhu online

Bandcamp
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén