White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuw Soloalbum voor Anneke van Giersbergen in Februari

Leestijd: 2 minuten

26 februari 2021 kan met rood worden omcirkeld in de agenda’s van de muziekliefhebbers. Dan gaat Anneke van Giersbergen haar nieuwe soloalbum uitbrengen. Die schijf zal The Darkest Skies Are The Brightest gaan heten.

The Darkest Skies Are The Brightest zal uit gaan komen op die laatste vrijdag van februari via InsideOut Music. Verwacht hierbij geen energieke metal, maar mooie, gearrangeerde akoestische tracks waarbij de sfeer en de lyrics centraal zullen staan. De verstokte fan van het eerste uur is dus gewaarschuwd: Anneke van Giersbergen staat voor meer dan de heftige kant van de muziek.

Anneke van Giersbergen

Haar naam werd gevestigd door haar rol bij The Gathering. Deze Nederlandse progressieve metalband was echter een opstap naar een veel breder podium. De Brabantse verscheen recentelijk in VUUR, schitterde op de plaat en bühne bij Ayreon en wist in De Wereld Draait Door de muziekliefhebber nog verder in te pakken. Dit is slechts een kleine greep uit de rijkelijk gevulde carrière van drie decennia.

Het nieuwe soloalbum van Anneke van Giersbergen wordt alweer de drieëntwintigste plaat uit haar carrière. Qua solowerk volgt deze schijf het album In This Moment We Are Free – Cities op. De nieuwe plaat zal gaan over persoonlijke uitdagingen, waarbij Oosterse denkwijzen niet geschuwd worden.

Anneke van Giersbergen - The Darkest Skies Are The Brightest

Tracklist The Darkest Skies Are The Brightest

01. Agape
02. Hurricane
03. My Promise
04. I Saw A Car
05. The Soul Knows
06. The End
07. Keep It Simple
08. Lo And Behold
09. Losing You
10. Survive
11. Love You Like I Love You

Anneke van Giersbergen online

Website
Facebook
Instagram

InsideOut Music online

Facebook
Website
YouTube
Shop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén