White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe plaat Thy Art Is Murder in september

Leestijd: 2 minuten

Het is een van de bruutste bands in het hedendaagse metal genre, Thy Art Is Murder. Die band hoeft geen introductie meer bij wie de afgelopen jaren de metal heeft gevolgd. Toch was het wel wachten op een nieuw album van deze koningen van de deathcore. Nu heeft Thy Art Is Murder laten weten dat die plaat eraan komt.

Die nieuwe plaat van Thy Art Is Murder zal Godlike gaan heten en verschijnt op 15 september. Dat zal gaan gebeuren via Human Warfare, wat hun eigen opgerichte label is. Om al dat mooie nieuws kracht bij te zetten heeft Thy Art Is Murder ook direct de single ‘Join Me In Armageddon’ online gezet. Check die video hieronder.

Reactie

“Join Me In Armageddon is a song that started off with one idea, self destruction,” zegt gitarist Andy Marsh. “I suppose throughout this record we have ended up touching on a lot of themes that came to the fore these last few years, for us, and maybe you as well. Loss, distance, doubt, pressure and tension have made their way through our lives and now are intertwined and immortalized in this record, Godlike.”

De band zal ook naar Europa komen om de nieuwe release te promoten. In dat kader speelt Thy Art Is Muder op 28 september in de 013 te Tilburg en net geen maand later, op 27 oktober, in de Melkweg te Amsterdam. België wordt aangedaan op 21 oktober middels een show in de Zappa te Antwerpen.

Thy Art is Murder - Godlike

Tracklist Godlike

  1. Destroyer of Dreams
  2. Blood Throne
  3. Join Me In Armageddon
  4. Keres
  5. Everything Unwanted
  6. Lesson in Pain
  7. Godlike
  8. Corrosion
  9. Anathema
  10. Bermuda

Thy Art Is Murder online

Website
Facebook
Instagram
Twitter
TikTok

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén