White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe single en album voor Sharone

Leestijd: 2 minuten

Het was 2019 toen de Amerikaanse dark rock artieste Sharone met de langspeler Reflection kwam. Die werd goed ontvangen. Het vervolg is nu ook aangekondigd. Sharone heeft de nieuwe single online en haar nieuwe album is ook aangekondigd.

De nieuwe single van Sharone heet ‘Can We Pretend’. De video voor dat nummer is hieronder te zien. ‘Can We Pretend’ is afkomstig van Morbid Illusion. Dat is de nieuwe plaat van Sharone. Morbid Illusion zal op 28 mei van het aankomende jaar verschijnen via Devil Inside Records. Dat is dus nog even wachten. Check daarom eerst de video:

Sharone over ‘Can We Pretend’

“‘Can We Pretend’ is about living a lie, and hiding behind a facade that’s destroying you from the inside out.” De single is inmiddels via de streamingsdiensten te verkrijgen. Daarbij heeft Sharone ook laten weten dat een andere nieuwe single ook binnenkort verschijnt. Met Halloween zal zij ‘Fade Away’ het wereldwijde web opknallen.

Sharone begon in 2014 als soloartiest. Inmiddels heeft ze haar kunde al op veel verschillende plekken kunnen tonen. De uit Denver afkomstige muzikante haalt uit een breed scala aan muziek haar invloed. De sound herbergt dan ook zowel invloeden van Black Sabbath, Evanescence als de piano-geleide muziek.

Sharone

Sharone online

Website
Facebook
Twitter
Instagram

Sharone


Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén