White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe single voor Bluesrockers The Cards

Leestijd: < 1 minuut

The Cards is niet direct een band die belletjes zal doen rinkelen. Als men daarbij zegt dat het om een bluesrock formatie gaat, zal men al helemaal niet denken wie er achter zitten. Die band, The Cards dus, komt komende vrijdag met een nieuwe single.

The Cards mag dan wel staan voor bluesrock, de muzikanten hebben hun sporen in onder andere de metal verdiend. Zo is gitarist Paul Quinn bekend van Saxon, terwijl bassist Harrison Young naam heeft gemaakt bij onder andere U.D.O. en Doro. De drummer van dienst komt uit Nederland. Dat is namelijk Koen Herfst. Deze muzikale veelvraat kan gekend worden van onder andere Vanderberg.

‘The Gamble’

De tijden waarin corona de wereld in zijn greep hield (en houdt), zijn door het drietal van The Cards benut om te werken aan nieuwe muziek. ‘The Gamble’ is daar het resultaat van. The Cards knallen die single komende vrijdag, 18 december dus, online.

Het jaar begon voor The Cards ook al mooi. De band was namelijk volop op tournee toen de wereld steeds meer werd gedomineerd door corona. Ongetwijfeld zullen deze ervaren muzikanten, die allen gewend zijn veel te touren, dit als een lastige periode hebben ervaren. Gelukkig heeft het wel nieuwe muziek opgeleverd. En dat is dan het positieve aan deze situatie.

The Cards

The Cards online

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén