White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

At First presenteert video voor ‘Change’

Leestijd: 2 minuten

Het was begin maart van dit jaar. Het aantal coronapatiënten liep op, maar niemand kon beseffen waar men aan het eind van het jaar zou staan. Dat gold ook voor de Nederlandse rockers van At First. At First presenteert nu de video voor ‘Change’.

Rond die tijd kwam At First met hun langspeler Deadline. Gestaag was er door deze talentvolle band de laatste jaren aan de weg getimmerd. De band was duidelijk groeiende, zowel qua muziek als qua uitstraling. Voor hen was het dan ook erg zuur dat corona zo nodig de wereld in haar greep moest houden.

‘Change’

Voor wie Deadline weer voor de geest haalt, weet ook direct dat de plaat gezegend was met een ijzersterke afsluiter van meer dan tien minuten. Gezien At First niet stilzit in deze tijden, heeft de band juist voor dat nummer nu een video. ‘Change’ is wat iedereen momenteel hoopt. Check daarop deze video At First voor ‘Change’.

Over At First

Vanuit de regio Breda weet At First zich met mooie stappen op te werpen als een zeer interessante band voor de brede muziekliefhebber. Jamie Jochems en haar mannen combineren rock en metal en weten daarbij de boel ook flink op te zwepen. De EP Dreams Inc. gaf die voorzet al, maar inmiddels, na enkele wijzigingen in de line-up, vlamt de band nog meer. Dat bewees het vijftal eerder dit jaar met de eerder genoemde album.

At First 2020

At First online

Website
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén