White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe single voor Valletta

Leestijd: 2 minuten

Onlangs knalde de Amerikaanse band Valletta er al een lekkere single in en nu hebben zij wederom een strak staaltje online gezet. Het nieuwe nummer dat online is gezet, heet ‘Bringing The Worst’, waarvan de titel dan weer niet op de track zelf slaat. Tenminste, dat kan men aannemen.

‘Bringing The Worst’ is dus de volgende single van de aankomende langspeler van Valletta, een band waarvan de leden ook nog in andere, bekende bands zitten. Het is dus echt nog wel even wachten totdat die plaat uit komt, maar op deze manier zijn de voortekenen al goed. Check daarom die nieuwe track van Valletta snel hier.

Reactie

“Everyone is tired. Tired of government and religion making decisions for people who don’t share the same beliefs. The privileged who are calling the shots hide their tyrannical goals beneath the veil of righteousness, using centuries of idolatry and social conditioning as a vehicle for oppression.”

Come Alive is dus die aankomende langspeler van Valletta, welke dus niet verward moet worden met de hoofdstad van Malta. Op die plaat, welke uit gaat komen op vinyl, CD, cassette en digitaal, gaan dus in het totaal zes tracks staan. Overigens is Valletta de band met onder andere Will Goodyear op gitaar. Ja, dat is inderdaad dezelfde als degene die de originele drummer van Between The Buried And Me was. Hij kan dus meer dan alleen drummen. Stay tuned, want ongetwijfeld komt er nog meer moois in aanloop naar de release online.

Valletta 2023

VALLETTA ONLINE

Instagram
Bandcamp

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén