White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nightwish uitgesteld naar eind 2022

Leestijd: 2 minuten

De fans waren al op de hoogte, evenals de mensen die tickets hadden om een andere reden, maar de show van Nightwish is uitgesteld. Dat moge geen verrassing heten in deze tijden in combinatie met de beslissingen van het kabinet. Gelukkig geldt dat wat in het vat zit, niet verzuurt.

Daarom kan worden gesteld dat de show van Nightwish wordt uitgesteld en wel naar eind 2022. Nightwish heeft de Europese tournee ter promotie van Human.:||:.Nature om weten te zetten naar november en december van het aankomende jaar. Nederland zal dan op 27 en 28 november aangedaan gaan worden. De plaats van bestemming blijft de Ziggo Dome te Amsterdam.

Het kan zomaar ook gebeuren dat Nightwish niet alleen die nieuwe studioplaat onder de aandacht brengt, maar dat Once ook in de spotlight wordt gezet. Tenminste, van dat album kwam dit jaar een mooie heruitgave uit. Het instrumentale deel wordt daar mooi belicht. Genoeg redenen voor de fans dus om present te zijn.

Support-acts

Als een tournee verplaatst of uitgesteld wordt, dan heeft dat soms ook invloed op de supports van dienst. Om die reden zal Amorphis niet van de partij gaan zijn tijdens deze Europese tournee. Die rockers worden daarom vervangen door Beast In Black. Turmion Kätilöt blijft wel van de partij. Check in de onderstaande tourposter alle data van de verplaatste tournee van Nightwish. Overigens krijgen de tickethouders vanuit het ticketbureau bericht hierover. Zij zullen dus de verschillende opties aan hen meedelen.

Nightwish tournee

NIGHTWISH ONLINE

Website
Facebook
Instagram

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén