White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Otargos heeft tweede single aankomende plaat online

Leestijd: 2 minuten

Het kan worden gezien als de overtreffende trap van bruut en het komt uit Frankrijk. Otargos is natuurlijk door iedereen die iets met de extreme kant van de metal heeft al lang in de armen gesloten. Die band komt in december met een nieuwe plaat. En laat Otargos daar nu een nieuwe single van online hebben gezet.

Otargos heeft namelijk de single ‘Larva Venom’ wereldkundig gemaakt. Dat is de tweede single van het aankomende Fleshborer Soulflayer. Die release komt op 10 december uit via het Franse Xenokorp, wat de thuisbasis is voor alleen het bruutste muzikale geweld. Check de nieuwe track van Otargos hier:

Uitgaves

De cultstatus van Otargos zal gezien de oplages van de aankomende langspeler alleen maar onderstreept worden. De digipakversie gaat namelijk gelimiteerd zijn tot 500 stuks. Dat betekent dat de liefhebber wel heel snel richting de webshop van Xenokorp moet gaan. Waar men denkt dat die vijf honderd stuks weinig is, moeten de liefhebbers van cassettes en vinyl nog beter opletten. De nieuwe release van Otargos kent maar 100 uitgaves op cassette. Vinyl wordt in twee uitgaves gedrukt. Samen zijn dat er driehonderd.

De echte die-hard fan gaat voor de boxset. Oké, daar zijn er maar vijftig van, maar dan heeft men wel én de vinyluitgave en de digipak-cd.

Otargos - Fleshborer Soulflayer

Tracklist Fleshborer Soulflayer

1, Rise of the Abomination
2, Incursion of Chaos
3, Xenos
4, Blessed by Pestilence
5, Fleshborer Soulflayer
6, Navigator [all CD versions bonus track]
7, Larva Venom
8, Daemonfire
9, Cyclones of Steel
10, Sentinel
11, Warp
12, Miasmic Armageddon Fog [DigiPak CD exclusive track]
12, Ocularis Terribus [Vinyl & cassette exclusive track]

Otargos online

Facebook
Bandcamp

XENOKORP ONLINE

Facebook
Twitter
Instagram
Bandcamp

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén