White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Ozzy Osbourne’s nummer met Elton John ‘Ordinary Man’ online als clip

Zojuist is Ozzy Osbourne’s langverwachte nieuwe videoclip voor ‘Ordinary Man’ verschenen, afkomstig van zijn gelijknamige nieuwe solo album. Noem het gerust een stukje muziekgeschiedenis, want Ozzy -alias de Prince Of Darkness– werkte hiervoor samen met superster Elton John. De twee Britse veteranen met een even rijk oeuvre als roemrucht verleden bewijzen hiermee maar weer eens waarom ze zulke helden zijn in hun eigen genres.

Ze vinden elkaar samen in de geweldige ballad ‘Ordinary Man’, die nu dus is voorzien van een oogstrelende videoclip met daarin beelden uit zijn turbulente leven. De video neemt de kijker mee langs Ozzy’s enerverende en bepaald niet-doorsnee leven als muzikant, echtgenoot en vader.

‘Ordinary Man’ staat op #2 in de Amerikaanse Classic Rock hitlijst en sprong in de States ook van #35 naar #25 in de Active Rock charts. In Canada staat de single in de Top 15 van de Active Rock charts. ‘Ordinary Man’ is het titelnummer van Ozzy’s nieuwste album, op 21 februari jongstleden uitgebracht via Epic Records (Sony Music).

1 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén