White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Paaspop Presenteert Paaspop XS

Leestijd: 2 minuten

Oké 750 betalende bezoekers is iets anders dan 20.000, maar feit is dat er alsnog een Paaspop-event komt. De organisatie van Paaspop presenteert namelijk Paaspop XS. Geen XL dus, maar XS, zoiets als een kind van Wesley Sneijder, maar dan zonder de overtollige bitterballen. De kleinschalige editie gaat op 4 september plaatsvinden op het welbekende terrein in Schijndel. Kaarten gaan op 30 augustus in de voorverkoop.

Begrijp je het goed?

Jazeker: tóch Paaspop volgend weekend. Weliswaar in een XS-setting omdat het kabinet onlangs voor de derde keer op rij de reguliere “volledige” editie verbood (die op 3, 4 en 5 september had moeten plaatsvinden), maar nog steeds met alles wat bezoekers gewend zijn: een even geweldige als unieke festivalsfeer; het lekkerste eten & drinken en fantastische live muziek.

Welgeteld zevenhonderdvijftig Paaspopgeluksvogels kunnen volgende week zaterdag van 13:00 tot 00:00 uur ultiem genieten van live muziek op drie podia, te weten de mainstage Apollo XS, de Thunderbolt XS (rock on) en The Warehouse XS (hostings & house). Daarnaast is er een foodtruck plein en een heuse CoppaCopter cocktailbar. Er is tijdens deze editie van Paaspop plaats voor maximaal 750 bezoekers. De line-up volgt volgende week.

Paaspop XS

Tickets en loting

Er zijn voor deze unieke en memorabele XS-editie dus slechts 750 tickets te vergeven. De ticketverkoop van Paaspops “Madurodam”-versie start aanstaande maandag (30 augustus) om 19:00 uur via www.paaspop.nl/tickets. Tickets kosten €39,50 (exclusief service fee) en worden verkocht op basis van loting. Dat betekent dat je niet al om 6:00 uur ‘s ochtends in de wachtrij hoeft te gaan staan, maar dat je vooral een beetje geluk nodig hebt!

Paaspop XS datum
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén