White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Poppodium Duycker opent de deuren weer

Poppodium Duycker opent haar deuren voor het intieme programma Liefde voor Muziek. Iedere donderdag in juni staan er twee lokale acts in de spotlight. Artiesten in een kleine setting op een groot podium, medewerkers die de planken betreden en de grote zaal als intieme huiskamer. Een prachtige setting in een bijzondere situatie.

Het programma in juni is vernoemd naar de landelijke campagne Liefde voor Muziek. Een initiatief van de voltallige Nederlandse muziekindustrie. Ruim 9000 artiesten, organisaties en bedrijven uit de gehele breedte van de muziekbranche steunen de campagne met hart en ziel.

Poppodium Duycker sluit zich ook aan bij deze petitie en wil hier aandacht voor vragen. “Maar…”, zegt programmeur Kay Koopmans, “we willen met dit programma ook lokale artiesten ondersteunen. Daarom gaat de ticketopbrengst in zijn geheel naar de artiesten op deze avonden.”

Op donderdag 11 juni presenteert Duycker tijdens Liefde Voor Muziek singer-songwriter Gyan en het muziekduo Early Birds. Donderdag 18 juni staat het duo Janne & Dave, bekend van de Dave Warmerdamband, op het programma. Vervolgens betreden op donderdag 25 juni Fabienne Julie en Colourful Minds het podium. 

In de maand juni is de zaal capaciteit 30 personen. Tickets worden uitsluitend verkocht via de website www.duycker.nl

Over Poppodium Duycker

Poppodium Duycker, hét poppodium in de gemeente Haarlemmermeer, is één van de meest bereikbare podia in de randstad. De uitgebreide parkeermogelijkheden en de ligging van het podium worden door bezoekers positief ervaren.

Het podium heeft 2 concertzalen, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en het Duyckercafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten.

Duycker biedt een gevarieerde concertagenda in verschillende genres met in het verleden artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman hebben. Meer informatie duycker.nl

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén