White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Punk, punk en punk toevoegd aan programma Poppodium Duycker

Leestijd: < 1 minuut

Met namen als ‘The Exploited’ en ‘Ramones’ op de agenda is het genre punk goed vertegenwoordigd in Poppodium Duycker. De line-up wordt in het aankomende seizoen compleet met uitstapjes naar de sub-genres oi! en ska.

De Schotse punkers van The Exploited’ komen op woensdag 11 december naar Duycker.  Een legendarische en ongeëvenaarde live-act. Platen als ‘Punks Not Dead’ en ‘Beat the Bastards’ heeft deze band niet voor niets mijlpalen binnen het genre opgeleverd. The Exploited is invloedrijk geweest voor vele bands; zelfs punk overschrijdend.

Op zaterdag 21 september is het tijd voor oi! punk in de vorm van ‘Brutal Bravo’, ‘The Young Ones’ en ‘One Voice’. Twee Nederlandse en één Duitse band. Alle drie de bands laten zich inspireren door de beginjaren van oi! punk. Hoewel de jaren 80 doorklinken leveren de heren een geheel eigen geluid met ruige randjes.

De legendarische ‘Ramones’ hielden het in 1996 voor gezien maar hun legacy is nog steeds springlevend. Na knallende optredens van CJ, Marky en Richie Ramone in Duycker is het op zaterdag 12 oktober tijd voor een eerbetoonDe eerste drie albums van Ramones worden integraal gespeeld door de bands ‘Los Ramoyes’, ‘Hormones’ en ‘Caponez’.

Eén van de grootste spelers in de ska-scene sinds de jaren ’80 is Mark Foggo. Hij staat vooral bekend om zijn manische uitvoeringen, gekke persoonlijkheid en uitstekende ska-songs. Eén van zijn Nederlandse shows met hoge energie staat gepland in Duycker op zaterdag 11 januari om 20:00 uur. 

Meer line-up en ticketverkoop via www.duycker.nl

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén