White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Shape of Punk To Come presenteert twee death metal bands

Leestijd: 2 minuten

Na enkele jaren stil gelegen te hebben is The Shape of Punk to Come terug van de krochten der aarde.

In 2019 organiseren wij weer een hand vol concerten in V11 te Rotterdam. Met al succesvolle en uitverkochte edities met Telepathy (UK), Necronomidol (JP) en Une Misere (IS). In oktober presenteren wij samen met Baroeg de Duitse Deathmetal bands Sulphur Aeon & Chapel Of Disease. Hieronder het persbericht:

Dinsdag 1 oktober
Doomsday CelebrationBaroeg Rotterdam & The Shape of Punk to Come presenteren in V11
– Sulphur Aeon (DE death)
– Chapel Of Disease (DE death)
Vvk € 14,00. Entree € 15,00. Zaal open 21.00 uur

Ván Records heeft een neus voor talent. De bands op dit Duitse label zijn stuk voor stuk de moeite waard. Of het nou Nederlandse acts of groepen uit eigen land zijn; kwaliteit is een garantie. Nu komen twee bands op bezoek in Rotterdam die death metalfans met een open blik zullen aanspreken. Sulphur Aeon laat al drie albums lang horen dat ze tot de top van de nieuwe lichting death metalbands horen. Zwaar, dreigend, melodieus, mysterieus zijn zo maar een paar woorden die van toepassing zijn op deze gasten.

Chapel Of Disease laat echt een mooie progressie horen. Waar ze begonnen als old-school death metalband is er langzamerhand ook een progressiever 70s rockgeluid ingeslopen. Een vergelijkbare ontwikkeling zoals Tribulation doormaakt, alleen klinkt Chapel Of Disease alsof The Devil’s Blood death metal speelt. Het optreden vindt overigens plaats in de V11 en is een samenwerking tussen Doomsday Celebration, The Shape Of Punk To Come en Baroeg.

Tickets: https://baroeg.stager.nl/web/tickets/345039?fbclid=IwAR37bKuF7B3qYbM3VmcEnHGr20WyFr2JeVJGNhVuYf9SMGjs_nz4nJLOhcI

Event: https://www.facebook.com/events/340033450010986/

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén