White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Pro Hater’ nieuwe single Durden

Leestijd: < 1 minuut

Nee, dit gaat niet om de mixed martial artiest Cody Durden. Dit gaat over de Zuid-Hollandse band Durden. En voor wie hen nog niet kent, wacht maar. Durden heeft namelijk een nieuwe single op het wereld wijde web geknald.

Die nieuwe single van Durden heet ‘Pro Hater’. Het drietal heeft daarvoor een video gemaakt onder leiding van Remus Stingaciu. De track is overigens overigens tot stand gekomen dankzij het studiowerk van Niels van der Kraaij in zijn One Step Audio-studio. Check het vlammende resultaat hier.

Wie?

Ja, Durden dus. Het drietal bestaat uit een drummer, een gitarist en een zanger die ook nog van knopjes houdt. Nee, daarmee wordt niet alleen de vrouwelijke knopjes bedoeld, maar ook die van de apparatuur om samples toe te voegen aan de sound. Overigens wegens privacy redenen zal hier over die eerste geen verdere uitspraken gedaan worden.

Dat trio, en weet dat trio’s geweldig zijn kijkend naar onder andere Nirvana en Cream, heeft niet alleen die single als nieuws. Durden heeft aan de redactie laten weten dat later dit jaar de ultieme natte droom van alle Durden-addicts gaat uitkomen. Dan verschijnt namelijk de ep van dit drietal. Zeker is nu al dat de MMA-dude Durden dan zijn hashtag kan vergeten. Stay tuned.

Durden 2022

Durden online

Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén