White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Queens Pleasure bij Frisse Duyck

Leestijd: 2 minuten

Op vrijdag 15 oktober om 20:00 uur staan Queens Pleasure en de supportact The Cruz klaar in poppodium Duycker voor een optreden bij Frisse Duyck. Voor Frisse Duyck speurt het podium in Hoofddorp maandelijks naar de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Neem een Frisse Duyck en dompel jezelf deze keer dus onder in garagerock en powerpop van deze Nederlandse talenten.

Queens Pleasure is een brutale, semi-psychedelische, 4 koppige garagerockband uit Amsterdam. Gedreven door een moorddadig doch poëtisch verlangen naar liefde klinkt Queens Pleasure als een mix tussen de Dandy Warhols en Blur, de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths. Om daar een echt beeld van te krijgen, moet de show gewoon geattendeerd worden.

The Cruz is gedreven door rock ‘n’ roll, powerpop en disco. De laatste 2 singles doen denken aan Deep Purple en Mötley Crue. Verwacht daarom een energieke show van deze band! Kijk voor meer informatie over Frisse Duyck en ticketverkoop voor deze editie op www.duycker.nl. Daar zijn ook de tickets voor deze show te vinden. Check it out.

Queens Pleasure

Over Poppodium Duycker

Poppodium Duycker geldt als hét poppodium in de gemeente Haarlemmermeer. Het podium te Hoofddorp is één van de meest bereikbare podia in de randstad. De uitgebreide parkeermogelijkheden en de ligging van het podium worden door bezoekers positief ervaren. Het podium heeft 2 concertzalen, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en het Duyckercafé. Samenkomen voor muziek en andere evenementen is dus het devies.

Duycker organiseert jaarlijks zo’n 300 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dancefeesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Duycker biedt een gevarieerde concertagenda in verschillende genres. Dat is dus ideaal voor de brede muziekliefhebber. Meer informatie kan dus gevonden worden op duycker.nl

Duycker online

Website 
Facebook
Twitter 
YouTube
Google Maps

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén