White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Ralph de Jongh komt met nieuwe CD, CD-release party gepland

Tsja, wat is dat ook alweer: ‘Stilzitten’? Ongetwijfeld is dat een woord dat in het rijkelijke vocabulair van Ralph de Jongh niet voor komt. Nadat hij eerder dit jaar de prachtige CD-box Quantum, welke vier CD’s telt, en de liveplaat Live @ The Theatre al heeft uitgebracht, komt hij verrassender wijs met nog een release: Roadtrippin.

De aankomende release is een zogenoemde 4ology. Dat betekent dat er vier CD’s in het hele pakket gaan zitten. Gezien deze bluesheld eerder dit jaar al een release uitbracht met vier schijven, kan worden gesteld dat deze rasmuzikant, welke ook op Zwarte Cross speelde, niet stil heeft gezeten.

Roadtrippin, welk via deze link te bestellen is, is opgenomen met Elmore James van Dodewaard op de drums en percussie, Chi Ron Schut op gitaar, Nico Heilijgers op de basgitaar en Moon Anderson op percussie en andere toevoegingen. Boven speelt Ralph de Jongh zelf de gitaar, de mondharmonica, de piano en zingt hij.

Elke plaat verdient bij de release een feestje. Daar zorgt Ralph de Jongh voor op 2 november. Dan zal er in Café De Witte Bal een ode aan deze schijf worden gebracht door Ralph de Jongh en zijn muzikanten. Kaarten kosten slechts 10€, maar let op: er zijn er maar 90 beschikbaar. Op het moment dat je dit leest, waarschijnlijk nog minder.

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
32 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén