White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Riff Action Family heeft hele show uit 2020 online

Dit artikel gaat over de RAF. Nee, hiermee wordt niet die Rote Armee Fraktion bedoeld. Hier gaat het om de uit Rusland afkomstige band Riff Action Family. Riff Action Family heeft namelijk een show uit 2020 in zijn geheel online gezet.

Die show van Riff Action Family, RAF in het kort dus, is opgenomen op 7 maart 2020. Corona begon toen wereldwijd langzaam meer terrein te winnen. Dit concert is dus gefilmd toen men nog live voor een aantrekkelijk publiek kon spelen.

RAF speelde dit concert in Sint Petersburg. De club waar dit plaats vond, is genaamd Zoccolo. Dat is een bekende venue in Sint Peterburg. Buiten corona-tijden om spelen daar veelvuldig een breed scala aan bands. Check hieronder de show van Riff Action Family

Riff Action Family

Deze Russische band is een van de troeven van het land om te laten horen wat men weet wat rocken is. Deze band haalt invloeden vanuit de diverse genres waar de gitaar centraal staat. Daardoor zijn er invloeden van onder andere de rock, stoner en grunge te horen in de sound van dit gezelschap.

De setlist van deze show luidt als volgt:
Sin
Generation
The Most Sad Song in the World
Barbara
Nothing Stops Me
Married and Die
School
So Lonley to Play without You

Riff Action Family RAF

Riff Action Family online

Facebook

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén