White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Metallica speelt ‘Enter Sandman’ als onderdeel Superbowl

Leestijd: 2 minuten

Voor de liefhebbers van de Amerikaanse sport is de Superbowl één van de absolute topevenementen. Wereldwijd kijken daar veel mensen naar. Dat is niet alleen voor het American Football, maar ook voor de fameuze shows die artiesten geven. Ditmaal was Metallica met hun ‘Enter Sandman’ ook onderdeel van de Superbowl.

Metallica speelde ‘Enter Sandman’ niet tijdens de prestigieuze halftime show in het stadion waar de teams het tegen elkaar opnemen tijdens de Superbowl. Daarvoor pleiten veel mensen al jaren. Echter, die spot heeft de wereldwijd populaire band nog niet gekregen.

Afgelopen weekend was Metallica onderdeel van de Late Night Show van Steven Colbert. Die televisie show hoort ook bij de entourage rondom de Superbowl. Daar mocht Metallica wel tonen waarom waren zij al decennia lang aan de top staan.

‘Enter Sandman’

Zoals gezegd speelde James Hetfield en zijn kompanen in de show van Colbert ‘Enter Sandman’. Deze klassieker is afkomstig uit de beginjaren ’90; een periode waarin Metallica bij een groot publiek bekendheid kreeg. ‘Enter Sandman’ is dan ook, voor hen die het nog niet weten, afkomstig van het album Metallica, ook wel The Black Album genoemd.

Tijdens deze show gebruikte Metallica als achter grond vele verschillende versterkers. Die zijn allemaal afkomstig van verschillende tours die de band heeft gedaan. Op deze manier is het ook nog leuk voor de diehard fan om te kijken welke die in het echt ook heeft gespot.

Metallica

Metallica online

Website
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén