White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Riff Action Family heeft recente livebeelden online

Eigenlijk voelt het best raar, want hier gaan shows niet door. Waarschijnlijk gaan er tot aan de zomer geen concerten plaatsvinden. Daarom is het bijzonder om te zien dat er in andere landen wel actie op de b├╝hne is. Rusland is daar een voorbeeld van. De rockers van Riff Action Family hebben daarom recente livebeelden online kunnen zetten.

Die livebeelden van Riff Action Family zijn afkomstig van de show in de Time ‘N Club. Die venue is te vinden in het westelijk gelegen Sint Petersburg, een van de grootste steden in Rusland. De beelden zijn van 3 april 2021. Dat is inderdaad nog zeer recent. Check de video hieronder.

Daria Ravdina

Het nummer ‘Die! MTHFK’ wordt gespeeld met een verrassende gastzangeres. Daria Ravdina zingt deze track mee met Riff Action Family. Zij, Daria Ravdina dus, is een bekende Russin uit de alternatieve hoek. De samenwerking laat zien dat deze dame ook met deze band goed voor de dag komt.

RIFF ACTION FAMILY

Deze Russische band is een van de troeven van het land om te laten horen wat men weet wat rocken is. Deze band haalt invloeden vanuit de diverse genres waar de gitaar centraal staat. Daardoor zijn er invloeden van onder andere de rockstoner en grunge te horen in de sound van dit gezelschap.

Riff Action Family RAF

RIFF ACTION FAMILY ONLINE

Facebook

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén