White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Savage Annihilation komt met gelimiteerde EP

Leestijd: < 1 minuut

In de wereld waar de bruutheid van de death metal regeert, is Savage Annihilation een graag geziene gast. Deze Franse death metal band uit de stal van Xenokorp heeft nu voor de liefhebber een zeer bijzonder release in petto.

Savage Annihilation gaat namelijk op 10 april van dit jaar met een EP komen die slechts eenmaal geperst gaat worden. Xenokorp zal dus bij uitverkopen van deze 500 stuks geen nieuwe versies laten persen. Die EP krijgt de naam Soumises à la procréation.

De eerste vier tracks van deze EP zijn opgenomen tijdens het opnameproces van Quand s’abaisse la croix du blasphème. De eerste drie nummers zijn dan ook gloednieuw. De vierde track, ‘When The Slayer Bangs His Head (A Tribute To Jeff Hannemann)’, is een ode aan de overleden Slayer-gitarist. Savage Annihilation schotelt hier een blend van Slayer-riffs en teksten voor. Zodoende is het toch ook een nieuwe compositie. Overigens stond die track ook op de bonusversie van de vinylversie van de genoemde langspeler.

De laatste twee tracks op Soumises à la procréation zijn covers. De eerste is ‘When Satan Ruled His World’. Die track is natuurlijk van de hand van Deicide. ‘Savage’ is origineel van Helloween. Die valt toch wel buiten het straatje van Savage Annihilation, wat ongetwijfeld tot een verrassing zal zorgen.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén