White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Scale Of Content’ nieuwe lyricvideo Deem Index

Leestijd: 2 minuten

Maandag 12 oktober zal voor de Nederlandse metalband Deem Index voor altijd speciaal blijven. Dat is niet omdat de regen verdreven is door de zon, maar omdat hun nieuwe lyricvideo online is geknald. ‘Scale Of Content’ is namelijk de nieuwe lyricvideo van Deem Index.

Het nummer ‘Scale Of Content’ geldt niet direct als een nieuwe track van deze door death metal beïnvloede band. Deem Index heeft ‘Scale Of Content’ namelijk al eerder dit jaar wereldkundig gemaakt. Dat gebeurde middels hun EP MASS/MINUS. Die korte schijf is geheel in eigen beheer op de wereld gebracht.

Check hier de nieuwe video van Deem Index:

Deem Index

Deze Nederlandse metalband is vanaf 2011 bezig in een stabiele bezetting. Daarmee heeft de band veel shows gespeeld en zag de groep in 2014 hun eerste EP uitkomen. VAIN/VOID is door menig journalist erg positief ontvangen, zo ook hier. Echter, die review is door de overgang naar de nieuwe website niet meer online. De blend van vele stijlen van de metal doet de sound van dit vijftal erg goed. Als de groep dan toch aan een label gebonden moet worden, kan men het beste stellen dat Deem index staat voor melodieuze death metal. Echter, zelf checken en oordelen is nog beter.

In maart van dit jaar kwam daar dus de nieuwe EP bij. Hun tweede release is door corona live nog niet gepromoot kunnen worden. Dat is natuurlijk jammer. Voor Deem Index te hopen dat MASS/MINUS ook snel op de bühne getoond kan worden.

Deem Index

Deem Index online

Website
Facebook
Bandcamp

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén