White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Genus Ordinis Dei heeft derde single aankomende plaat online

Leestijd: < 1 minuut

Genus Ordinis Dei komt op 4 december van dit kalenderjaar met de langspeler Glare Of Deliverance. Die plaat komt uit via Eclipse Records. Van die nieuwe langspeler heeft Genus Oridis Dei de derde single online gezet. Die single heet ‘Edict’.

Deze derde single van deze band kent wederom een zeer bijzondere, filmische videoclip. Het verhaal hierin gaat door op de verhaallijn die is ingezet met de eerste twee singles. Daarin denken deze Italianen dus groots. Check daarom snel de videoclip voor ‘Edict’.

Glare Of Deliverance

Het was 2015 toen de Italiaanse metalband met hun debuutalbum kwam. Het viertal bracht toen The Middle uit. Net als diens opvolger, welke in 2017 uit is gekomen en Great Olden Dynasty heet, toont de plaat dat Genus Ordinis Dei zich niet makkelijk in één hokje laat plaatsen. De band komt zeer stevig uit de hoek, maar weet tevens ook regelmatig te verrassen.

Dat gebeurde onder andere ook toen deze band afgelopen jaar samen met Melissa VanFleet de single ‘Nemesis’ uitbracht. Waar menig fan misschien heeft gedacht dat die track ook op de aankomende langspeler zou staan, blijkt dat niet het gevalt te zijn.

Tracklist Glare Of Deliverance

01. Ritual
02. Hunt
03. Edict
04. Examination
05. Torture
06. Judgement
07. Dream
08. Abjuration
09. Exorcism
10. Fire

Genus Ordinis Dei

Genus Ordinis Dei online

Facebook 
Twitter
Instagram

Eclipse Records online

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén