White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Set Hellfest Der Weg Einer Freiheit online

Leestijd: 2 minuten

Het festivalseizoen is over, maar dat wilt niet zeggen dat er niks meer na te genieten valt. In dat kader doet de Duitse grootheid der post-black metal Der Weg Einer Freiheit een mooie duit in het zakje. Die band heeft namelijk de set van Hellfest van dit jaar online gezet.

De set van dit Duitse viertal bestond op Hellfest uit slechts vijf nummers. Dat klinkt misschien al weinig, maar check de onderstaande video maar, want bij De Weg Einer Freiheit wordt daar toch echt een complete show mee gevuld.

‘Morgen’, waarmee geopend werd, is samen met ‘Am Rande Der Dunkelheit’ de inbreng van Noctvrn, wat de meest recente langspeler is. Stellar was ook met twee nummers vertegenwoordigd, waar de afsluiter van de set het machtige ‘Aufbruch’ was. Dat nummer komt van het veel geprezen Finisterre. Check hier die set.

OVER NOKTVRN

De vijfde studioplaat van deze uit Würzburg afkomstige post-black metal grootheid laat horen dat de heren de gebaande paden durven te verlaten. Naast de invloed van de black metal schuwt de groep het op dit album niet om invloeden van onder andere Steven Wilson en Pink Floyd te gebruiken. Dat levert een zeer sterke, imponerend spektakel op.

Der Weg Einer Freiheit - Noktvrn

TRACKLIST NOKTVRN

1. Finisterre II (01:52)
2. Monument (06:46)
3. Am Rande der Dunkelheit (08:18)
4. Immortal (06:50)
5. Morgen (07:00)
6. Gegen das Licht (11:13)
7. Haven (05:45)

DER WEG EINER FREIHEIT ONLINE

Facebook 
Instagram 
Official website

SEASON OF MIST ONLINE

Website
Webshop
Facebook
X / Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén