White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Show Sepultura zonder Andreas Kisser online

Het is een raar gezicht: alleen bassist Paulo Jr. als origineel lid op de bühne tijdens een show van Sepultura. In Servië was dat op 10 juli het geval. Daar speelde Sepultura namelijk zonder Andreas Kisser, wegens het recentelijk overlijden van zijn vrouw.

Andreas Kisser werd tijdens deze show van Sepultura vervangen door Jean Patton, welke eveneens een Braziliaan uit São Paolo is. Hij vervangt Kisser tijdens deze hele tournee, zodat die wel door kan gaan. De beelden van de set op Exit Festival in Novi Sad staan nu online. Check die hier.

Over de band

Sepultura is aan het begin van de jaren ’80 opgericht door de broers Max en Igor Cavalera. De eerste is er in de jaren ’90 na het fameuze Roots uitgegaan, om vervolgens onder andere met Soulfly en later Killer Be Killed zijn eigen ding te doen. In Cavalera Conspiracy haalde hij de banden met Igor aan, welke inmiddels in Sepultura vervangen is door Eloy Casagrande.

Eigenlijk is Andreas Kisser ook niet de originele gitarist van Sepultura. Dat was Jaïro T., die alleen bij de eerste release betrokken was. Daarna was het Andreas Kisser die op dat front het gezicht van de band werd en tevens de gitarist was tijdens de doorbraak en de succesalbums. Helaas heeft hij nu andere zaken aan zijn hoofd wegens de trieste privéomstandigheden.

Het meest recente album va Sepultura is Qaudra. Dat album kwam in 2020 uit. De band heeft wel laten weten dat er na deze tournee, welke nog lang zal duren, gedacht kan gaan worden aan de opvolger daarvan. Stay tuned.

Sepultura

SEPULTURA ONLINE

Website
Facebook

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén