White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Single op gelimiteerde cassette voor Columbarium

Wie op een regenachtige dag door het achterland van België rijdt, snapt dat men zich aangetrokken voelt tot de donkere kant des levens. Misschien is dat ook de basis voor de Belgische doomband Columbarium. Die band, Columbarium dus, heeft een fysieke single uitgebracht.

De zwaar gelimiteerde single van Columbarium heet ‘Rivers Of Blood’. De release is via Dust & Bones Records op cassette uitgebracht. Let op, want er zijn er maar slechts vijftig van. Die zijn allemaal met de hand genummerd. Check hier de titeltrack.

B-kant single

De cassette is natuurlijk niet slechts aan een kant voorzien van muziek. De B-kant van de single van Columbarium heet ‘Save Our Children’. Met deze twee nummers geeft de in 2021 opgerichte groep een mooi beeld van zichzelf. De release is dus sterk gelimiteerd. Ga daarom, indien klaar voor een flinke dosis doom, snel naar deze locatie om de cassette te bestellen.

Overigens lijkt het misschien alsof Columbarium een nieuwe speler op het toneel is, en deels is dat natuurlijk ook gezien dat de oprichting pas in 2021 plaats vond. De bandleden zelf zijn niet nieuw in dit weekend. Zij bulken van de ervaring. Columbarium kan dan ook buigen over een flinke dosis aan zowel live- als studio-ervaring. Dat moet de band goed doen.

Columbarium 2022

Columbarium online

Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén