White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Soulfly heeft nieuwe single online

Onlangs kondigde Soulfly aan dat komende zomer hun twaalfde studioplaat uit gaat komen. Op 5 augustus verschijnt Totem namelijk via Nuclear Blast. Die release komt nu ook in de spotlight, want Soulfly heeft een nieuwe single van dat album online gezet.

Die nieuwe single van Soulfly heet ‘Scouring The Vile’. In die track krijgen Max Cavalera en co gezelschap van John Tardy van Obituary. Het nummer is voorzien van een officiële videoclip, welke hieronder gezien kan worden. Tevens is ‘Scouring The Vile’ ook op de bekende streamingsplatforms te beluisteren. Check daarvoor deze link.

Reactie

Max Cavalera zegt over deze tracks: “’Scouring the Vile’ is SOULFLY’s personal fuck you letter to cancer! The lyrics are angered by the loss of loved ones. It was amazing to share the vocals with an old veteran, John Tardy of OBITUARY.“

Momenteel bestaat Soulfly naast frontman Max Cavalera, die de zang en gitaren voor zijn rekening neemt, uit Zyon Cavalera op de drums en bassist Mike Leon. En ja, Zyon Cavalera is inderdaad de zoon van. Wat dat betreft heeft Max Cavalera het nooit erg gevonden om familie bij zijn bands te betrekken. Iedereen herinnert Max en Igor nog als het dynamische duo van Sepultura, waar ze inmiddels allebei geen deel meer van uit maken.

Soulfly - Totem

TRACKLIST TOTEM

01. Superstition
02. Scouring The Vile
03. Filth Upon Filth
04. Rot In Pain
05. The Damage Done
06. Totem
07. Ancestors
08. Ecstasy Of Gold
09. Soulfly XII
10. Spirit Anima

SOULFLY ONLINE

Facebook
Instagram
Twitter
Website

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén