White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Soulfly kondigt twaalfde studiopaat aan

Leestijd: 2 minuten

Ooit waren er tijden dat Max Cavalera niet los gezien kon worden van Sepultura. Die tijden zijn wel vervlogen, want inmiddels is hij namelijk met zijn Soulfly al aan de twaalfde langspeler toe. Dat album is onlangs aangekondigd.

Die twaalfde studioplaat van Soulfly gaat Totem heten. De schijf verschijnt op 5 augustus van dit jaar. Dat zal gebeuren via Nuclear Blast, welke ook de andere meest recente releases van Soulfly uitbracht. Om de aankondiging kracht bij te zetten, heeft Soulfly de eerste single, ‘Superstition’, online gezet. Check die video hier.

Reactie

Bandleider Max Cavalera zegt het volgende over de release: Totem is a celebration of the spiritual nature. It was a 2-year journey writing with Zyon. This album is about all the joy, the fun, and the anger in Metal.”

Momenteel bestaat Soulfly naast frontman Max Cavalera, die de zang en gitaren voor zijn rekening neemt, uit Zyon Cavalera op de drums en bassist Mike Leon. En ja, Zyon Cavalera is inderdaad de zoon van. Wat dat betreft heeft Max Cavalera het nooit erg gevonden om familie bij zijn bands te betrekken. Iedereen herinnert Max en Igor nog als het dynamische duo van Sepultura, waar ze inmiddels allebeid geen deel meer van uit maken.

Soulfly - Totem

Tracklist Totem

01. Superstition
02. Scouring The Vile
03. Filth Upon Filth
04. Rot In Pain
05. The Damage Done
06. Totem
07. Ancestors
08. Ecstasy Of Gold
09. Soulfly XII
10. Spirit Anima

SOULFLY ONLINE

Facebook
Instagram
Twitter
Website

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén