White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Britse punkers GBH naar Duycker Hoofddorp

Leestijd: 2 minuten

Op zaterdag 11 juni om 20.30 uur speelt de legendarische Britse punkband GBH in poppodium Duycker. De band uit Birmingham wordt door kenners de grondlegger van de hardcore punk genoemd. Daarbij worden ze door sommigen gezien als één van de meest invloedrijke punkbands aller tijden. Ze hebben naast de hardcore, ook de trash- en de speedmetal beïnvloed met hun harde, eerlijke en met zelfspot doorspekte stijl. Een mooie kans dus om hen te gaan zien rocken.

Op hun nieuwste album ‘Momentum’ is de vertrouwde hardcore punk hoorbaar. Gitarist Jock zegt: “Ik ben altijd al bezig geweest met classic rock ‘n’ roll en laat me inspireren door bands als Thin Lizzy en Status Quo”. Dat zorgt er dan ook voor dat GBH meer is dan sommigen verwachten.

De supportbands van deze avond zijn FilthyMcNasty en This Means War. Dat betekent dus een avond lekker los gaan. Meer informatie en tickets voor de show van GBH zijn verkrijgbaar via de website van Duycker.

GBH

OVER POPPODIUM DUYCKER

Poppodium Duycker, hét poppodium in de gemeente Haarlemmermeer, is één van de meest bereikbare podia in de Randstad. De uitgebreide parkeermogelijkheden en de ligging van het podium worden door bezoekers positief ervaren.

Het podium heeft 2 concertzalen, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en het Duyckercafé. Duycker organiseert jaarlijks zo’n 300 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dancefeesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Duycker biedt een gevarieerde concertagenda in verschillende genres. Daarbij is oog voor zowel bekendheden als regionaal talent. Meer informatie op de website.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén