White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Pene Corrida op 2 april naar Duycker Hoofddorp

De band Pene Corrida staat op zaterdag 2 april in poppodium Duycker om 20.30 uur. Ze verbouwen popmuziek tot metaltracks en bestonden in 2021 tien jaar. Om dit te vieren brachten ze een EP uit en hiermee reizen ze door het hele land.

De band speelt een uniek concept door metal en hits te combineren. Ze spelen jaarlijks vele podia plat en het is altijd één groot feest! De supportact is The Hangman’s Lament, een vierkoppige groove metal/trash metal band uit Amsterdam. Aan hen dus de eer om het publiek alvast goed op te warmen. Kijk voor meer informatie en tickets op deze locatie.

Persfoto - Pene Corrida

Over Pene Corrida

Eigenlijk is het een wonder als men het afgelopen decennium Pene Corrida gemist heeft. Uit betrouwbare bronnen wordt gemeld dat Adele zelfs ‘Hello’ heeft geschreven in de hoop dat Pene Corrida er iets mee zou gaan doen. En zo geschiede. De twist die zij aan welbekende krakers geven, bruist vaak ook nog eens van de energie. Dat bleek ook toen Pene Corrida namens White Room Reviews in Gebouw-T speelde. Zet de tequila maar klaar, want waar Pene Corrida staat, is het feest.

OVER DUYCKER

Poppodium Duycker, hét poppodium in de gemeente Haarlemmermeer, is één van de meest bereikbare podia in de randstad. De uitgebreide parkeermogelijkheden en de ligging van het podium worden door bezoekers positief ervaren. Het podium heeft 2 concertzalen, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en het Duyckercafé.

Duycker organiseert tevens jaarlijks zo’n 300 evenementen.  Daaronder zijn live concerten, festivals, dancefeesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Duycker biedt daarmee een gevarieerde concertagenda in verschillende genres. Meer informatie kan op de bovengenoemde website gevonden worden. Kijk daar snel.

Pene Corrida online

Website
Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén