White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Avatarium kondigt concertfilm aan

Leestijd: < 1 minuut

De Zweedse metalband Avatarium heeft bekend gemaakt dat ze een concertfilm gaan uitbrengen genaamd ‘An Evening With Avatarium’. Deze wordt 28 augustus uitgebracht. De video is gefilmd in januari in het muziekgebouw Nalen, welke in Stockholm ligt. De show is gefilmd door vijf camera’s waardoor de fans de energie van het concert toch nog kunnen meemaken tijdens de corona crisis.

Avatarium concertfilm

Over ‘An Evening With Avatarium’

Marcus vertelt: “This is a chance for the fans of Avatarium to see the concert we should have toured with in 2020. This film manages to capture the strong, energetic and warm vibe between the band and the audience that we felt on that particular night” 

De show is gefilmd door Blackbox en ook daar te downloaden vanaf 28 augustus. Magnus Stenvinkel was verantwoordelijk voor het editten van de film en Victor Stenqvist voor het geluid. De fans krijgen een speciale dvd cover die ze kunnen downloaden voor dit concert. Dus koop je kaartje nu hier.

Elke week plaatst de band een teaser voor ‘An Evening With Avatarium’ op het Youtubekanaal, dus bekijk het kanaal nu hier. Op die manier kan er naar de concertfilm van Avatarium worden toegeleefd. Daarom staat er al één video online. Bekijk nu ook die nieuwe video hier.

Avatarium Online

Website Facebook Instagram Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén