White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Staind is terug met livestreams en nieuwe plaat

Waarschijnlijk denken de meeste mensen direct aan Break The Cycle uit 2001 en de megahit ‘It’s Been A While’ van dat album. Grote kans dat frontman Aaron Lewis met zijn akoestische gitaar er ook bij gedacht wordt. Die plaat kwam dus twintig jaar geleden uit en dat viert Staind met twee livestreams en een nieuw album.

De livestreams van Staind gaan op 1 en 8 mei plaats vinden. Op de eerste van mei zal Staind de show Live: It’s Been A While gaan vertonen. Die show, waar ook een nieuwe plaat van uitkomt, is opgenomen om de terugkeer van de band te vieren. Dat werd gedaan in Foxwoods Resort Casino te Mashantucket, CT. Het album gaat op 7 mei verschijnen.

Op 8 mei gaat de band vieren dat Break The Cycle 20 jaar wordt. Dan zullen de heren de gehele plaat live gaan spelen. Tickets voor die shows zijn te verkrijgen via deze link. De pre-order voor het aankomende live-album is te vinden via deze link. Om alvast een beeld te krijgen, staat de iconische track van Staind alvast online. Check dat nummer hier.

Reactie

 “These were the first grouping of shows we played together in 2019, when we were gearing up for what was to be a very busy 2020…that never happened”, zegt STAIND lead vocalist en gitarist, Aaron Lewis“I’m glad we captured that energy here and can share it with those who couldn’t be at Foxwoods”.

Staind

Tracklist Live: It’s Been A While

 1. Eyes Wide Open (Live)
 2. Paper Jesus (Live)
 3. Not Again (Live)
 4. Fade (Live)
 5. For You (Live)
 6. Something (Live)
 7. Intro (Live)
 8. Crawl (Live)
 9. Right Here (Live)
 10. Outside (Live)
 11. Paper Wings (Live)
 12. So Far Away (Live)
 13. Raw (Live)
 14. It’s Been Awhile (Live)
 15. Mudshovel (Live)

Staind online

Facebook
Website
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén