White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

tarmak komt in april met livestream

Afgelopen jaar kwam de Belgische band Tarmak met de Plow EP. Deze band bewees met deze release dat de Gentse bodem nog steeds voorzien is van vruchtbare grond voor muzikanten. Die band, Tarmak dus, komt binnenkort met een livestream, om toch de muziek te kunnen vieren.

Op 24 april moet men de agenda blokkeren voor de livestream van Tarmak. Natuurlijk zullen er tijdens dat online event ook tracks van de EP Plow aan bod. Tarmak heeft de redactie laten weten dat er ook zomaar eens nieuw werk gespeeld kan worden. Zij hebben namelijk in de tussentijd ook al nieuw materiaal geschreven. Wie weet ligt dat nieuwe werk ook wel in de lijn van wat Tarmak al op de extended play liet horen. De band laveert tussen rock, post-rock en metal. In dat opzicht is het een goed exponent van het Gentse: hokjesdenken is niet mogelijk.

Livestream

Zoals gezegd zal de livestream plaats gaan vinden op zaterdag 24 april. Het hele gebeuren start om acht uur in de avond. De show is gratis toegankelijk. Daarvoor hoeft alleen de informatie ingewonnen te worden middels het Facebook-event. Doordat het een online evenement is, is er dus ook geen maximum qua aantal bezoekers. De show kan alleen uitverkopen iedereen op deze aardkloot joint.

Het enige dat de muziekliefhebber zelf hoeft te doen, is te zorgen dat de digitale verbinding werkt en dat men het bier koud heeft staan. Tarmak leidt hen dan door de show heen. Ga dat zien.

Tarmak online

Bandcamp
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén