White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Aran Angmar komt in april met debuutplaat

Leestijd: 2 minuten

De naam Aran Angmar zal bij weinig mensen een belletje doen rinkelen. Toch is het een band die in de gaten gehouden moet worden. In april komt de black metal band Aran Angmar met de debuutplaat. Deze legt vooraf de verwachtingen al hoog.

Achter Aran Angmar zitten een paar zeer ervaren muzikanten. Drummer van het gezelschap is niemand minder dan Michiel van der Plicht. Ja, dat is inderdaad die Nederlander die ook in Pestilence en Carach Angren drumt en voorheen in God Dethroned.

De gitarist is misschien de meest onbekende van het geheel. Dat is Maahes. Dit is een Griek. Op de vocalen vindt men ook een Nederlander. Lord Abagor, oftewel Jesse Peetoom, neemt die voor zijn rekening. Met DunkelNacht, Saille en Morvigor worden slechts enkele van zijn bands aangehaald.

Aran Angmar

Internationaal

Om het geheel een nog meer internationaal karakter te geven, is de debuutplaat van Aran Angmar opgenomen in Bologna en voor de verdere zaken onder handen genomen door Guiseppe Orlando in Rome. Het resultaat zijn zeven nummers die op Black Cosmic Elements zullen prijken.

De muziek op die plaat, welke op 16 april in de winkels zal liggen, laat zich omschrijven als ergens te midden van Dissection en Rotting Christ met een vleugje Mayhem. Kortom, nu wordt vast goed begrepen waarom men deze band in de gaten moet houden.

Aran Angmar online

Website
Facebook
Bandcamp
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén