White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Twee nieuwe singles met video’s voor Arsenic Tea Party

Waarom niet één als er ook twee kunnen? Dat moet de Amerikaanse door punk beïnvloede metalband Arsenic Tea Party hebben gedacht. Arsenic Tea Party heeft namelijk twee nieuwe singles met video’s online gezet. Die behoren tot de aankomende ep.

De twee singles van Arsenic Tea Party zijn namelijk afkomstig van de ep The Really Not Good Times. Die titel staat natuurlijk als een paal boven water, want op vele fronten is het geen goede tijd. Toch zorgen deze twee tracks wel voor hoop.

12 Gauge Exit Strategy

Eén van de twee online geknalde singles is ’12 Gauge Exit Strategy’. Dat nummer is voorzien van een lyricvideo. Deze video is gemaakt door Jacob Glover. Check hiervoor snel de video hieronder, want daar is ’12 Gauge Exit Strategy’ te zien en te horen.

Tommy The Cop

Nee, de andere single is niet het nummer van Primus. Arsenic Tea Party heeft ‘Tommy The Cop’. Waar ’12 Gauge Exit Strategy’ voorzien is van een lyricvideo heeft Arsenic Tea Party voor ‘Tommy The Cop’ is ook dit nummer van een lyricvideo voorzien. . Bekijk dat resultaat snel hieronder.

Zoals gezegd zijn de nummers dus afkomstig van de ep The Really Not Good Times. Twee van de vier tracks op deze ep staan hierboven. De andere nummers zijn ‘Milk Of Tragedy’ en ‘Daddy’s Delicious Kum Klub’. Dat is met net geen vier en een halve minuut de langste track van de release. Die release komt op 14 februari uit. Ja, dat is op een zondag. Dus check dat!

Arsenic Tea Party Live

Arsenic Tea Party online

Website
Facebook
Bandcamp
Instagram
Twitter 

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén