White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Uurschema en laatste bands voor Graspop Metal Meeting

Leestijd: 2 minuten

De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft het uurschema voor de aankomende editie bekend gemaakt. Tevens is de app die daarbij hoort te downloaden. Daarnaast heeft Graspop Metal Meeting ook de laatste bands bekend gemaakt. Check daarvoor het vanuit de organisatie komende bericht.

Persbericht GMM2022

Jullie gebeden zijn verhoord. Het uurschema en de app zijn vanaf nu beschikbaar. Met 1 maand op de klok is het aftellen naar de 25e editie Graspop Metal Meeting nu pas echt begonnen.
Over exact 1 maand openen de poorten van de heilige gronden. Je kunt al volop beginnen je planning op te maken met welke bands je wanneer wilt zien. Je vindt het uurschema op de website van Graspop Metal Meeting en in de GMM-app.

De GMM22-app kun je nu al downloaden in de Google Play Store en App store. Een must om die te installeren voor iedereen die naar het festival komt. Via de app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en line-upwijzigingen.Android: klik hier.iOS: klik hier.

Laatste bands

In één adem kunnen we ook de laatste bands aankondigen. DecapitatedEvil InvadersGhøstkidInVisions en Our Hollow, Our Home maken de affiche van GMM 2022 compleet.

Code Orange, Crystal Lake en Black Veil Brides hebben helaas hun komst naar de 25e editie van GMM moeten annuleren.

Net zoals andere jaren zul je na een dagje gitaargeweld tot in de vroege uren kunnen feesten in de Metal Dome en het Classic Rock Café. DJ CarlDJ Fleddy Melculy en Rock The Fox zijn van de partij om je favo metalplaten te draaien. Ook heeft GMM weer heel wat cover- en tributebands op het programma staan: Amaezing SnäkeBad MedicineBizkit ParkLiving TheorySystem PilotThe Gary Moore Tribute BandThe Perfect Tool en Van Hagar zullen het beste van zichzelf geven!

Nieuw op GMM2022

Nieuw dit jaar: de Graspop Metal Moose Bar! Na de grootste indoor metal party ter wereld op zondag 17 april 2022 in het Antwerps Sportpaleis brengen we Graspop Metal Moose naar Dessel. De Rooie Jager zal de sfeer verzorgen en de beste metalhits draaien in een onvergetelijke après-ski sfeer.

Graspop Metal Meeting is zo goed als uitverkocht. Er is nog een handvol dagtickets voor vrijdag 17 juni beschikbaar. LET OP: een beperkt aantal reeds uitverkochte tickets is opnieuw beschikbaar. Klik hier en koop je GMM-tickets voor het te laat is. Intussen wensen we je veel afkruisplezier op de kalender, en begin je nekspieren alvast te trainen!

GMM2022

MEER INFO

www.graspop.be – www.ticketmaster.be

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén