White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Sum 41 met Simple Plan in najaar naar Europa

Leestijd: 2 minuten

Dat Sum 41 naar Europa komt, is voor veel mensen al een reden om enthousiast te geraken. Maar dat Sum 41 met Simple Plan als support naar Europa komt, zal de liefhebbers van energieke punkrock en aanverwante stijlen helemaal goed doen.

Die bands hebben aangekondigd dat men in het najaar Europa plat gaan spelen. De tournee draait daarbij om het feit dat All Killer No Filler en Does This Look Infected? gevierd moeten worden. Die platen zijn inmiddels al enkele decennia op deze aardbodem. Voor hen die het niet meer weten, even een reminder.

Tournee Sum 41 en Simple Plan

Sum 41 komt dus met Simple Plan als very special support naar Europa. Daarbij zal de band onder andere neerstrijken in Tilburg voor een show in de 013, in Brussel om daar in Forest National te rocken en Luxemburg om daar de Rockhal plat te spelen. Alle data van die tournee luiden als verderop volgt op de poster.

“We’ve been having such a great time on our tour with Simple Plan in the States and cannot wait to bring the party over to Europe”, zegt vocalist Deryck Whibley“We’re so excited to celebrate the anniversaries of some of our favorite albums along with other hits and favorites with you on the “Does This Look All Killer No Filler” tour!”.

Sum 41 Simple Plan Tour

Sum 41 online

Website
Facebook
Twitter
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén