White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Wijziging brengt Tankard én Insanity Alert naar Metalworksfest XL

Leestijd: 2 minuten

Het stond al vast dat men op 13 maart van aankomend kalenderjaar in de Kubox te Kuurne een mooi feest voor de liefhebber van het betere gitaarwerk zou kunnen genieten. Een wijziging in de line-up brengt nu echter ook Tankard én Insanity Alert naar Metalworksfest XL.

Pestilence

De reden dat de twee genoemde bands in maart naar de start- en finishplaats van de wielerwedstrijd Kuurne-Brussel-Kuurne komen, ligt bij een Nederlandse band. Pestilence heeft de sleutel namelijk in handen van hun komst. Deze Nederlandse death metal band is namelijk verhinderd. Daarom moest er een vervangende act worden gevonden.

Een goede organisatie zou geen goede organisatie zijn als men daar niet snel mee aan de slag zou gaan. Daardoor had men ook snel twee vissen beet. En wat voor vissen. Met Tankard en Insanity Alert is de wijziging zeker te overleven voor de metalhead.

Metalworksfest XL

De toevoeging van Tankard en Insanity Alert komt bovenop een toch al mooie line-up. Vanuit Polen komt het ervaren Vader tonen waarom zij al zolang aan de top van de metal staan. Daarentegen zal vanuit Catalonië Crisix hun vurige thrash op het publiek komen afvuren. Die jonge honden zullen gaan laten zijn waarom zij zo hot zijn.

Naast de genoemde bands komen ook Altar, Oceans en Schizophrenia een set spelen. De set van Altar zal in het teken staan van Youth Against Christ. Aan de gehele line-up wordt nog de winnaar van de metalbattle toegevoegd. Kaarten kunnen worden bemachtigd middels deze link.

Metalworksfest XL

Meer info

Website
Facebook
Facebook-event

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén