White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Witchrider is terug met een nieuwe single; album op komst

Leestijd: 2 minuten

Er is een nieuwe single van Witchrider. Dat is niet zomaar, want de band heeft via hun label, Fuzzorama Records, laten weten dat half november van dit jaar de nieuwe plaat gaat verschijnen. Dat is veel goed nieuws voor de liefhebbers van Witchrider.

De nieuwe single van Witchrider heet ‘You Lied’. Nee, het is niet de track van Peach, welke Tool in een live-versie op Salival heeft staan. Dit is gewoon Witchrider helemaal zelf. Check dat nummer hier:

Witchrider over ‘You Lied’

“It’s a fun little song about dealing with some unpleasant characters in the narcissistic category, and going crazy in the process of trying to please everyone, all the time. Further we need everyone to know that Tom Hanks is part of the music video that is in the making for this song.”

Na zes jaar komt Witchrider dus met de opvolger van het toen lovend ontvangen debuut. De uit het Oostenrijkse Graz afkomstige band zal op 13 november Electrical Storm uitbrengen. De riffs in de hoek van de stoner zullen door het gezelschap ongetwijfeld weer hoog in het vaandel worden gedragen.

Witchrider brengt de plaat dus uit via Fuzzorama Records. Die platenmaatschappij is gespecialiseerd in heerlijke rock en met een fuzzy onder- of boventoon en aan de desertrock verwante stijlen. Dat is ook niet gek als beseft wordt dat de heren van Truckfighters achter dit label zitten.

Witchrider You Lied

Witchrider online

Facebook
Bandcamp

Fuzzorama Records online

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén