White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Within Temptation, Wolfmother en meer voor Vestrock 2022

Leestijd: 2 minuten

Aan het begin van deze maand was het nog Vestrock Downtown, maar nu heeft de organisatie van Vestrock al een reeks namen bekend gemaakt voor de editie van 2022. Vestrock 2022 gaat namelijk onder andere Within Temptation en Wolfmother verwelkomen.

Naast Within Temptation en Wolfmother heeft Vestrock 2022 ook bekend gemaakt dat The Darkness, Suzan & Freek, Lucas & Steve, Gavin James, Daithi, Thumper, Ten Times A Million en Nada Surf komen spelen. Die laatste scoorde in de jaren ’90 een megahit met ‘Popular’. Daarom nog even ter herinnering de onderstaande video.

Data en tickets

Vestrock gaat in 2022 doorgang vinden op 3, 4 en 5 juni in Hulst. Tot 1 januari zijn tickets nog te verkrijgen tegen het huidige tarief (vrijdag € 50, zaterdag € 55, zondag € 35, vrij + zat combi € 75, weekender € 105). Na deze periode gelden de 2022 voorverkoopprijzen (vrijdag € 65, zaterdag € 65, zondag € 40, vrij + zat combi € 90, weekender € 125). Die tickets zijn dus al in de voorverkoop.

VESTROCK

VESTROCK is een intiem driedaags festival dat plaatsvindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst. Dat ligt in Zeeuws-Vlaanderen. Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot één van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen: een festival dat rock, pop en dance liefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. 

VESTROCK 2022 brengt je wederom het ultieme weekend weg met ca. 60 live acts, een onderwijs- en theaterprogramma in de VESTROCK UNIVERSITY en exclusieve optredens op diverse locaties. Bovendien biedt VESTROCK een familieprogrammering waarin ook de jongere bezoeker een echte festival ervaring mee kan maken. Krijg de kans om zowel nieuwe opkomende acts te ontdekken als te genieten van de meer gevestigde namen. Daarnaast zal er opnieuw een bourgondisch aanbod zijn aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK BLOND en een geweldige camping.

Vestrock 2022

Vestrock online

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén