White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Vestrock verplaatst naar 2021; Vestrock Downtown nieuw

Met pijn in ons hart moeten we laten weten dat  vanwege de COVID-19 maatregelen VESTROCK 2021 nogmaals verplaatst moet. Wederom een teleurstelling voor festivalgangers, vrijwilligers, artiesten, partners, leveranciers en voor ons als organisatie. De organisatie is heel dankbaar voor alle support die zij ontvingen. Wat hen betreft gaat men knallen op 3, 4 en 5 juni 2022, want naar die data is Vestrock verplaatst. De organisatie van Vestrock proberen de hoofdlijnen van het programma te handhaven, maar rekenen ook op nieuwe namen. 

VESTROCK DOWNTOWN: 5 en 6 november 2021

Naast het nieuws dat Vestrock verplaatst is, heeft de organisatie ook ander nieuws. Onder voorbehoud van toestemming van de overheid houdt de organisatie op 5 en 6 november 2021 het nieuwe kleinschalige najaarsfestival VESTROCK DOWNTOWN in het hart van het historische centrum van Hulst. Met de intieme sfeer van VESTROCK, een heerlijke line-up en zonder anderhalve meter restricties. Zij kijken ernaar uit om met jullie de vriendschap te vieren en op het leven te proosten! De kaartverkoop voor VESTROCK DOWNTOWN start in juni 2021. Meer informatie over het programma volgt later via o.a. de website en de socials van VESTROCK.

Tickets voor VESTROCK blijven geldig

Reeds gekochte VESTROCK tickets blijven geldig voor editie 2022. Bovendien wordt het mogelijk om je reeds gekochte ticket te gebruiken voor VESTROCK DOWNTOWN. Hierover volgt later meer informatie. 

Vestrock Downtown

Vestrock online

Website
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén