White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Houdini’ laat Aviva doorknallen in 2021

Het jaar was nog maar net begonnen toen Aviva met ‘Antihero‘ kwam. Die single zette de toon voort die in 2020 was gezet. Deze artieste weet op te vallen door het uitbrengen van vele singles. Inmiddels is ‘Antihero’ ook niet meer de enige single van dit jaar, want Aviva heeft diens opvolger, genaamd ‘Houdini’, ook al online staan.

De videoclip voor ‘Houdini’ laat Aviva op een geanimeerde manier zien. Dat wilt zeggen: letter geanimeerd. De tekenfilm zorgt voor een bijzondere uitwerking. Dat past ook bij het creatieve denken dat sinds de coronapandemie voor mensen in de culturele sector nodig is. Check die video hier.

Reactie Aviva

“HOUDINI”: “To me ‘HOUDINI’ is a conversation with someone and the two sides of reality. ‘I’m good, how are you?… I’m insane, I’m houdini in chains’. That lyric, to me, illustrates how often we’ll just gloss over how something really makes us feel, in the pursuit of simplicity– to make it all seem okay, when really we’re suffering. That is different for everybody sometimes it’s external, or internal or self-induced”.

AVIVA IN 2020

Zoals aangehaald is, was 2020 voor Aviva een druk jaar. De eerste tournee door de Verenigde Staten was niet het enige hoogtepunt van het jaar. Haar debuutalbum Volume I is ook uitgekomen. Daarnaast is ook haar fashion label Wytch gelanceerd. Aviva kan dan ook niet worden beticht van stilzitten. Eigenlijk kan worden gesteld dat Aviva op die vrolijke manier doorgaat. De eerste singles zijn er dus al en wie weet komt er nog een verrassing!

Aviva

AVIVA ONLINE

Facebook
Twitter
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén