White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

X Raiders ‘wanna Be Vaccinated’

Ze hebben iets met Ramones en ze willen gevaccineerd worden. Dan gaat het natuurlijk om X Raiders. Natuurlijk. Dit gaat niet over die miljoenen andere mensen die ook iets hebben met Ramones en gevaccineerd willen worden. X Raiders heeft die liefde gecombineerd in ‘I Wanna Be Vaccinated’. Voor wie het Ramones-virus nog niet te pakken had: ge zijt gewaarschuwd.

De cover van Ramones moge duidelijk zijn. Voor hen die het verband nog niet horen, check de onderstaande video. X Raiders heeft voor de clip voor ‘I Wanna Be Vaccinated’ de hulp ingeroepen van Tijs van Leur. Of die overigens gevaccineerd is, is niet direct bekend. Wat wel bekend is, is dat het een pakkende, typische video is geworden.

X Raiders

Ooit begonnen als Rectum Raiders, maar later getransformeerd tot de enige echte X Raiders heeft de band veel naam gemaakt. De liveshows zijn stuk voor stuk aanstekelijk, terwijl ook op plaat flink gerockt wordt. Afgelopen jaar verscheen Weltschmerz ’89. Die langspeler onderstreepte hun muzikale vernuft nog maar eens. Geen bombarie, keihard rocken en niet aan de buren denken. Afgelopen zomer kwam die plaat ook nog in een luxere uitgave uit. Tsja, dan moet een plaat gewoon dubbel bemachtigd worden. Zo simpel is het.

X Raiders Weltschmerx '89

X Raiders online

Website
Twitter
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén