White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Gronibard – Regarde Les Hommes Sucer

Leestijd: 2 minuten

Neem alle gedachtes over heteroseksualiteit stevig beet en gooi die vervolgens zo ver mogelijk over boord. Dat is de manier om helemaal op te gaan in Gronibard. De Franse meesters van de grindcore hebben nu eindelijk een nieuwe plaat. Jawel, de eerste sinds 2008. De opvolger van We Are French Fukk You heeft Gronibard Regarde Les Hommes Sucer genoemd. Dat album verschijnt via Season Of Mist.

Gronibard

Het was ooit in Lille toen White Room Reviews niets wetend de heren trof. Hilariteit in het spontane interview dat volgde als gevolg. Toen zaten de heren ergens middenin in de lange periode tussen hun tweede en derde langspeler. Ep’s heeft de groep ondertussen wel uitgebracht en live stonden de mannen ook de nodige keren op de internationale bühnes.

Regarde Les Hommer Sucer

Overigens moeten mensen die nog steeds denken dat dit artikel over een Franse band gaat die bijna heet zoals deze plaat wel beseffen dat het niet over die band gaat. Deze plaat staat vol met zestien tracks die de grindcore vieren. Daarom duren die zestien tracks samen dan ook nog geen veertig minuten.

Dat grindcore niet alleen gepaard gaat met vocaal gebulder, blijkt in ‘Mon Siamois Maléfique’. Bijna kinderlijk hilarisch teast Gronibard hier de luisteraar. Hilarisch is ook afsluiter ‘De Mysterfriize Pomme Bananas’. Ook dit lijkt natuurlijk helemaal niet op een welbekend album. Die song is met ruim drie en een halve minuut wel de langste van Regarde Les Hommes Sucer.

Overdosis sperma

De homoseksualiteit steekt de band niet onder stoelen of banken, evenals hun voorliefde voor sperma. Tijdens de energieke songs op deze plaat komt dit thema vaak terug. ‘Sperm Smoker’, ‘To Ride, Shoot Sperm And Drink The Juice’ en ‘Sperm Holocaust’ getuigen hiervan. 

Vooropgesteld: Gronibard is niet op de wereld gezet om muziek te maken zoals het gros doet. Humor, satire en übergeile grindcore gaan hier allen hand in hand. Gronibard onderstreept zichzelf dan ook met Regarde Les Hommes Sucer zoals alleen zij dat kunnen. Kortom, vinger in de anus en rondjes rennen met wapperende haren.

Gronibard - Regarde Les Hommes Sucer

TRACKLIST REGARDE LES HOMMES SUCER

1. Fast Gays Of Humanity (2:15)
2. L’Enfer des Zombites (2:56)
3. Mon Siamois Maléfique (2:33)
4. Lady Boy (1:38)
5. Finger In Anus (3:40)
6. Intermerde 1 (0:59)
7. Unholy Horses Of Evil (2:14)
8. Sperm Smoker (2:56)
9. J’ai été livré par DPD (2:10)
10. Le Monstre des Zizis (3:12)
11. To Ride, Shoot Sperm And Drink The Juice (1:38)
12. Intermerde 2 (0:30)
13. Individual Thought Pâté (2:50)
14. Sperm Holocaust (1:53)
15. Regarde les Hommes Sucer (2:34)
16. De Mysterfriize Pomme Bananas (3:37)

GRONIBARD ONLINE

Facebook
Bandcamp

SEASON OF MIST ONLINE

Website
Webshop
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén