White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Paaspop @Molenheide, Schijndel

Leestijd: 4 minuten

2022 is eindelijk weer het jaar dat tradities in ere hersteld worden. Een van de belangrijkste daarvan is dat Paaspop gewoon in het weekend van Pasen plaatsvindt. Startend op Goede Vrijdag en eindigend ergens in de late uurtjes van Paaszondag. De haast daarbij horende traditie is dat White Room Reviews daarbij was.

Drie dagen lang kon er in Schijndel weer genoten worden van een brede line-up. Wat te denken van Bokassa, Eagles Of Death Metal en ook Froukje in één adem te kunnen noemen? Dat Bob Wayne toch ook wel iets met Neurosis heeft en dat duidelijk in beeld is? En dat er paaseieren waren? Tel bij de talloze zeer gevarieerde acts ook nog eens de immer goede sfeer en men snapt dat Paaspop ’22 wederom een daverend succes was. Check daarom de stille getuigen hieronder.

Festival in beeld

De editie van 2022 is nog niet zo lang geleden geëindigd, maar de data voor die in 2023 kunnen alweer omcirkeld worden in de agenda’s. Tenminste, er vanuit gaande dat er niet weer een virus komt rondwalen. Het festival in Schijndel dat traditioneel het festivalseizoen opent, gaat in 2023 van 7 tot en met 9 april plaatsvinden. Dat je dat alvast weet. Zodra daar meer nieuws over te melden is, kan dat hier gelezen worden. Stay tuned.

Paaspop online

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén