White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Helldorado @Klokgebouw, Eindhoven

Leestijd: 6 minuten

November is november niet als de liefhebber van het stevigere gitaarwerk niet naar Eindhoven kan afreizen. Helldorado is inmiddels een begrip en is een waardig opvolger van het zo geroemde Speedfest gebleken. Dit jaar stond er ook weer veel moois op het programma. Wat te denken van Life Of Agony die de debuutplaat in het zonnetje zette, of Peter Pan Speedrock die toch echt weer zal doen blijken niet gemist te kunnen worden in de vaderlandse heavy scene.

Dat Helldorado ook dit jaar weer een feestje was, moge dus duidelijk zijn. De beelden zijn geschoten door Seth A., die nog even onderstreepte hoe tof het festival was. Haar vastleggingen zeggen genoeg. Dit smaakt naar meer. Check de beelden.

Helldorado 2024

Inmiddels is de eerste informatie voor Helldorado in 2024 ook bekend. Het festival zal dan op zaterdag 16 november plaats gaan vinden. John Coffey behoort daarbij tot de eerste bevestigde namen. Verder zijn ook Uncle Acid And The Deadbeats, The Koffin Kats, Tankzilla en The Baboon Show al bevestigd voor die nieuwe editie van dit immer sfeervolle festival in Eindhoven. Meer info kan gevonden worden op de website. Kortom, november in 2024 gaat een november worden zoals november behoort te zijn.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén