White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Seafret – Wonderland

Leestijd: 2 minuten

Het was in 2020 toen het Britse Seafret de wereld verraste met hun langspeler Most Of Us Are Strangers. Die plaat bewees dat zij geen eendagsvlieg waren en dat zij de wereld aan hun voeten hadden. Nu heeft het duo van Seafret een nieuwe langspeler, genaamd Wonderland. Die plaat verschijnt via Nettwerk.

Seafret

Achter Seafret gaat het duo Jack Sedman en Harry Draper schuil. Zij kregen in 2016 lovende kritieken voor hun debuutplaat Tell Me It’s Real. Naast de hierboven genoemde langspeler heeft het duo ook een tal van EP’s uitgebracht, waarvan de meest recente Anywhere From Here . Die kwam afgelopen jaar digitaal uit.

Wonderland

Nu is daar dan die nieuwe langspeler, welke voor Seafret de eerste langspeler op het label van Nettwerk is. In twaalf tracks laten zij horen dat zij zowaar nog verder gegroeid zijn. ‘Made Of Love’ onderstreept dat. Wie de huidige hitlijsten bekijkt, of beluistert, zal moeten onderkennen dat deze track daar echt niet tussen misstaan had. De lichte rock met invloeden van de folk en indie werkt betoverend, iets wat in het tweede deel van die track ook duidelijk wordt.

Seafret laat op Wonderland ook duidelijk de menselijke kant van haarzelf horen. Dat blijkt wel in het oprechte ‘See, I’m Sorry’, een perfecte track voor als het gewoon zeggen lastig is. Het gevoel wat dit duo daarin legt, is indrukwekkend. Daar tegenover staat dat de band ook gewoon lekker opzwepend te werk kan gaan, wat te horen is in ‘Summertonic’. De vibes van de zomer zijn daar goed te voelen.

De derde langspeler van Seafret laat horen dat Wonderland een plaat is om je over te verbazen, want hier staan veel tracks op met heel veel potentie. Seafret is hier om de wereld te veroveren.

Seafret - Wonderland

Seafret online

Website
Facebook 
Instagram 

Nettwerk online

Website
Facebook
Twitter
Instagram
Tiktok

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén