White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Endseeker, Messticator, Caedere @Musicon, Den Haag

Leestijd: 2 minuten

Op vrijdag 1 april vond het door White Room Reviews georganiseerde concert van het Duitse Endseeker in Musicon, Den Haag plaats, eindelijk. Eigenlijk had dit al in januari van dit jaar moeten gebeuren, maar waarom dat niet doorging, moge duidelijk zijn.

Endseeker stond die avond niet alleen op de bühne van Musicon, Den Haag. Ook het eveneens uit Hamburg afkomstige Messticator was present. Daarnaast was het aan het Nederlandse Caedere om te openen. Kortom, het was een mooi avondje waar de death metal hoog in het vaandel gedragen werd. De onderstaande foto’s zijn te danken aan Marko van Haren, van Fuse Wire. Hij was een van de gelukkige bezoekers.

Caedere

Caedere Musicon
Caedere live in Musicon Den Haag – credits: Marko van Haren

Messticator

Messticator Musicon
Messticator live in Musicon Den Haag – credits: Marko van Haren

Endseeker

De volgende show die White Room Reviews in Musicon organiseert, is die van X Raiders. Deze enthousiaste rockers gaan op 22 april van 2022 aldaar de boel flink opzwepen en onveilig maken. Tevens zullen dan ook Trust Us We’re Liars en Driftwood spelen. Die voorverkoop loopt inmiddels. Tickets kosten in de voorverkoop €10 euro, wat een schijntje is.

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén