White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

White Room Reviews brengt Endseeker naar Musicon Den Haag

Leestijd: 2 minuten

Komende zomer staat de band op Wacken Open Air, maar nu kan White Room Reviews met trots bekendmaken dat Endseeker voor een exclusieve show naar Musicon Den Haag gaat komen. De metalhead is dus gewaarschuwd.

Eigenlijk was het plan dat Endseeker op vrijdag 28 januari zou komen spelen, maar door de maatregelen rondom Covid-19 is die show nooit officieel aangekondigd. Er werd een vervangende datum gevonden in vrijdag 1 april, wat geen grap is.

Endseeker

De uit Hamburg afkomstige band staat bekend om hun sterke death metal. Mount Carcass was afgelopen jaar hun nieuwe release en die bracht Endseeker zelfs in de albumcharts. Dit was alweer de derde langspeler van het gezelschap dat in 2014 gestart is. Mount Carcass is uitgekomen via Metal Blade, iets wat ook voor voorganger The Harvest geldt.

Support-acts

Endseeker zal op 1 april niet de enige band zijn die op de bühne van Musicon los zal gaan. Messticator zal ook vanuit Hamburg naar Den Haag komen reizen. Dit drietal zoekt het ook in de extremere kant van de metal. Messticator was onder andere onderdeel van de online-editie van Wacken Open Air.

Caedere is de enige band die uit Nederland komt deze avond. Muzikaal sluit het naadloos aan, want ook deze groep weet de death metal hoog in het vaandel te dragen. Afgelopen jaar zagen zij Eighty Years War uitkomen. Die plaat werd nog gemaakt met Michiel Lankhorst op zang. Hij is inmiddels vervangen door Ben de Graaff, gezien Lankhorst andere dingen in zijn leven is gaan doen.

Tickets

Kaarten zijn inmiddels in de voorverkoop gegaan. Als men Endseeker, Messticator en Caedere wilt zien in Musicon Den Haag, dan kan deze link gevolgd worden. Tickets kosten in de voorverkoop €12.50.

Endseeker Musicon Den Haag

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén