White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

White Room’s Loud & Heavy: God Dethroned Headliner zondag

Leestijd: 2 minuten

Nadat op 11 april het feest door Covid-19 niet door kon gaan, werd het festival van White Room Reviews in Musicon verplaatst naar zaterdag 19 september. Dat is echter wederom uitgesteld. In plaats van dat het nu in volle gang is, kan de eerste naam voor maart 2021 nu wel naar buiten. God Dethroned zal de zondag van White Room’s Loud & Heavy headlinen.

God Dethroned

Wie in Nederland blackened death zegt, zegt bijna direct ook God Dethroned. De heren draaien al een paar decennia mee aan de absolute top en weten hun snoeiharde metal tot ver over de landsgrenzen de mensen te laten vermaken. Sinds The Christhunt uit 1992 is het duidelijk dat God Dethroned meer is dan zomaar een band.

De band van Henri Sattler is tweemaal even van de bühne verdwenen, om daarna telkens haast sterker terug te komen. Begin dit jaar kon via Metal Blade, waar de band al jaren zit, het album Illuminati verwelkomd worden. Die schijf is het bewijs van het immer brute niveau waarop God Dethroned acteert.

God Dethroned Loud Heavy

White Room’s Loud & Heavy

Nadat het feest dus tweemaal is uitgesteld, zal het alsnog doorgang vinden op 20 en 21 maart van 2021. Juist, dan is alles tweemaal zo groot. De muziek zal gevierd worden. De zaterdag en de zondag staan dan in de Musicon te Den Haag dan in het teken van White Room’s Loud & Heavy.

Er gaan de komende tijd veel bands bekend worden gemaakt. Tevens zal er binnenkort ook meer bekend worden gemaakt over de tickets voor dit festival.

Voor nu geldt: hou de dagen vrij want met God Dethroned als absolute afsluiter van twee dagen rock en metal zal White Room’s Loud & Heavy een must zijn voor de muziekliefhebber.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén